ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Polaroid παρουσίασε ένα tablet, mobile printer, και μια νέα Wi-Fi camera

Η Polaroid παρουσίασε ένα tablet, mobile printer, και μια νέα Wi-Fi camera

Polaroid-SocialMatic-Camera-image-002

02.09_03h59m51s_003_

Η Polaroid είναι μια από τις πιο γνωστές μάρκες ηλεκτρονικών παγκοσμίως και έτσι το CES 2015 ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να μας παρουσιάσει τις καινούργιες της καινοτομίες.

Μέσα από τις πολλές ανακοινώσεις τις αυτό που θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα των Apple χρηστών ήταν ο νέος mobile εκτυπωτής της, μια social camera και wifi camera που όλα συνδέοντια με τα iPhones και iPads.

Πέρα από τα παραπάνω είχαμε και την ανακοίνωση ενός tablet με Android λειτουργικό αλλά και πολλά ακόμη.

Polaroid iZone camera

Πρόκειται για μια πολύ compact WiFi camera με ενσωματωμένο flash και με 8x optical ζουμ, 18-megapixel ανάλυση καθώς και δυνατότητες NFC για σύνδεση με iOS και Android συσκευές.

Polaroid Socialmatic camera

Polaroid-SocialMatic-Camera-image-003

Άμεσα διαθέσιμη πρόκειται για μια ψηφιακή camera με έναν vintage σχεδιασμό ο οποίος μάλιστα σας επιτρέπει να κάνετε εκτύπωση αλλά και κοινοποίηση των φωτογραφιών σας. Στην καρδία της χτυπάει το Android. Στα άλλα χαρακτηριστικά συναντούμε έναν 14 – megapixel αισθητήρα εμπρόσθιο και έναν αντίστοιχο 2 – megapixel στο οπίσθιο μέρος, LED φλας, μια 4.5 ιντσών οθόνη αφής καθώς και λογισμικό που σας επιτρέπει να προσθέσετε κείμενο και άλλα εφέ στις λήψεις σας. Οι φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν σε μια Micro SD κάρτα ή στα 4 GB εσωτερικής μνήμης της συσκευής.

Η camera σας επιτρέπει να εκτυπώνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας την ink-free Zero Ink Printing τεχνολογία. Επίσης υπάρχει ενσωματωμένο WiFi για να κοινοποιείτε άμεσα τις φωτογραφίες σας στα κοινωνικά σας δίκτυα ή σε άλλες συσκευές μέσω Bluetooth.

H κάμερα είναι διαθέσιμη προς $300.

Polaroid Zip Mobile Printer

Polaroid-Zip-Mobile-Printer-image-001

Ακόμη μια πολύ compact συσκευή που αυτή την φορά είναι ένας mobile εκτυπωτής ο οποίος συνδέεται ασύρματα με οποιοδήποτε smartphone ή tablet μέσω Bluetooth ή NFC. Έρχεται με μια εφαρμογή τόσο για το iOS όσο και το Android με την ικανότητα εκτύπωσης 2χ3 ιντσών φωτογραφίες.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε επεξεργασία των φωτογραφιών σας πριν τις εκτυπώσετε χρησιμοποιώντας και εδώ την ink-free Zero Ink Printing τεχνολογία

Αυτός ο πολύ χρηστικός εκτυπωτής θα γίνει διαθέσιμος την άνοιξη προς $130.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.