ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Η Quanta δέχτηκε τις πρώτες παραγγελίες για την κατασκευή μεγαλύτερων iPads

Η Quanta δέχτηκε τις πρώτες παραγγελίες για την κατασκευή μεγαλύτερων iPads

153043-640

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του DigiTimes η Quanta δέχτηκε τις πρώτες παραγγελίες από την Apple για την κατασκευή ενός μεγαλύτερου iPad 12.9 ιντσών. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα συμπληρώνει και τα όσα είχε αναφέρει η Chinese United Daily News νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Quanta αναμένεται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει μια σειρά δυσκολιών σε ότι έχει να κάνει με την συναρμολόγηση και το βιομηχανικό σχέδιο ενός μεγαλύτερου iPad. Μιας και η Apple δεν στοχεύει το ευρύ καταναλωτικό κοινό με την εν λόγω συσκευή η διαθεσιμότητα του αναμένεται να είναι πολύ περιορισμένη στοχεύοντας εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες.

Το μεγαλύτερο αυτό iPad αναμένεται σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα να το δούμε στο δεύτερο μισό του 2014.

Το DigiTimes αναφέρει επίσης πως εταιρείες όπως οι Inventec, Quanta και Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) έχουν ξεκινήσει τους διαγωνισμούς για να δεχτούν τις παραγγελίες του iWatch το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο μισό του 2014.

Όπως πάντα είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί σε φήμες που παρουσιάζει το εν λόγω site μιας και κατά το παρελθόν έχουν αποδεχτεί ανακριβείς.

 Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.