ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Samsung απαντά στο Bend Test του Galaxy S6 Edge

Η Samsung απαντά στο Bend Test του Galaxy S6 Edge

 

Screenshot-233-800x450

 

Την περασμένη Παρασκευή, η εταιρεία  SquareTrade δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της δοκιμής υψηλής πίεσης στο  Samsung Galaxy S6 edge  και HTC One M9, επιδεικνύοντας κάποια  αρκετά δραματικά αποτελέσματα όταν  δέχονται χτυπήματα  κάτω από ορισμένα όρια πίεσης. Σήμερα, η Samsung απάντησε με δοκιμές και  αποτελέσματα δικά της , ζητώντας  από την SquareTrade να προβεί σε νέα δοκιμή υπό την καθοδήγηση  των  επίσημων πλέον  πορισμάτων της.

Η Samsung επισημαίνει ότι η  δύναμη των  110 lbs που ασκήθηκε στο Galaxy S6 Edge που είχε ως αποτέλεσμα το cracked-glass warning , απέχει πολύ από μία φυσιολογική και πραγματικού κόσμου περίσταση, με τη μέση δύναμη που παράγεται “όταν ένα άτομο πιέζει την πίσω τσέπη”  να είναι γύρω στις  66lbs της δύναμης.

Η εταιρεία έλεγξε  το Galaxy S6 και S6 Edge και διαπιστώθηκε ότι τα δύο αυτά τηλέφωνα δεν ήταν ευλύγιστα ακόμη και μέχρι  79 lbs  δύναμης, το οποίο είναι ισοδύναμο με το βάλετε  πίεση για να πιέσετε  μια δέσμη πέντε μολυβιών με τη μία.”

Η Samsung συνέχισε να επισημαίνει  ότι το βίντεο της SquareTrade απέτυχε να επιδείξει την μεγαλύτερη αντοχή της πίσω πλευράς του Galaxy S6 Edge, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα αντιμετώπιζε  ίση ποσότητα πίεσης, όπως και εμπρός. Με αυτά τα δεδομένα, η εταιρεία αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο δοκιμής δικό της  για  να παρουσιάσει τα αποτελέσματά της.

Η Samsung λέει ότι θα παραδώσει τη δήλωσή της στην  SquareTrade και θα  ζητήσει από την εταιρεία να εκτελέσει και πάλι το τεστ αντοχής, με στόχο κυρίως την μπροστινή και την πίσω πλευρά του τηλεφώνου, και δημοσιεύει τα νέα ευρήματα της  στο κοινό. Η Apple αντιμετωπίζει μια παρόμοια κατάσταση ελέγχου ζημιών πέρυσι, μετά το πρώτο κύμα της «Bendgate», φτάνοντας στο σημείο να επιτρέψει στους δημοσιογράφους να παραβρεθούν στα  εργαστήρια δοκιμών της να επιδείξει τα διάφορα  τεστ  ανθεκτικότητας του Iphone 6 plus στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.