ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Samsung τώρα αντιγράφει και το εικονίδιο της Siri

Η Samsung τώρα αντιγράφει και το εικονίδιο της Siri

siri-list

Πραγματικά ώρες ώρες απορούμε με το τι σκέφτονται εκεί στην Samsung. Πριν λίγες μέρες και προς έκπληξη αρκετών ο Κορεατικός κολοσσός κατάφερε και κατοχύρωσε μια πατέντα σχεδιασμού για ένα εικονίδιο το οποίο μοιάζει ακριβώς ταυτόσημο με το αντίστοιχο που χρησιμοποιεί η Apple για την ψηφιακή βοηθό της Siri.

H Apple κατοχύρωσε το εικονίδιο πίσω το 2012 αλλά η ίδια η πατέντα για τον σχεδιασμό πηγαίνει ακόμη πιο πίσω και συγκεκριμένα το 2009 όταν και πρωτοεμφανίστηκε σαν εικονίδιο στα Macintosh LC.

Σε όσους αρέσκονται στο παιχνίδι βρείτε τις διάφορες σας έχουμε τα δύο εικονίδια παρακάτω δίπλα δίπλα.

Screen_Shot_2014-05-08_at_13

Όπως μπορείτε να δείτε η μόνη διαφορά είναι οι ομόκεντροι κύκλοι που έχει το αρχικό εικονίδιο της Apple.

Βέβαια η Apple μπορεί να κάνει μήνυση για μόνο ένα εικονίδιο αλλά ειλικρινά απορούμε με την έλλειψη φαντασίας της Samsung ακόμη και για ένα εικονίδιο καθώς και την πλέον αναγνωρισμένη ψύχωση της με την Apple!!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.