ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Sasmung δημιούργησε ομάδα 200 ατόμων για την κατασκευή οθονών για την Apple

Η Sasmung δημιούργησε ομάδα 200 ατόμων για την κατασκευή οθονών για την Apple

A man is silhouetted against a video screen with Apple and Samsung logos as he poses with a Samsung Galaxy S4 in this photo illustration taken in the central Bosnian town of Zenica

Για όποιον ονειρεύεται πως η Apple σύντομα θα ανεξαρτητοποιηθεί από την Samsung κλείνοντας μια και καλή όλους τους διαύλους συνεργασίας μαζί της – σε ότι αφορά την παραγωγική αλυσίδα – θα απογοητευτούν.

Αν μη τι άλλο όπως όλα δείχνουν η Apple θα εξαρτάται για καιρό ακόμη από τον Κορεατικό κολοσσό μιας και νέες αναφορές κάνουν λόγο πως η δεύτερη δημιούργησε μια ομάδα 200 εργαζομένων αποκλειστικά για την Apple με στόχο να κατασκευάζουν νέες οθόνες για iPads, MacBooks, και ίσως ακόμη και Apple Watches.

Φυσικά για ακόμη μια φορά μια τέτοια συνεργασία αποφέρει σημαντικά οφέλη και στις δύο εταιρείες. Η Apple έχει πρόσβαση στις αντικειμενικά υψηλών στάνταρ οθονών της Samsung την ίδια ώρα που η Samsung θα βγάλει σημαντικά κέρδη από τις πωλήσεις αυτών.

Η Samsung επίσης θα δημιουργήσει τον A9 επεξεργαστή της Apple που θα τον δούμε στα επερχόμενα iPhones μιας και κέρδισε στα σημεία την TSMC που ήταν κατά κύριο λόγω υπεύθυνη για τον A8 επεξεργαστή των φετινών iOS συσκευών.

H σημερινή αναφορά κάνει λόγω πως η Apple πλέον είναι ο μεγαλύτερος εξωτερικό πελάτης της Samsung στον τομέα εξαρτημάτων.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.