ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η SET Solution μας παρουσιάζει ένα iPhone 6C με οθόνη καμπύλης

Η SET Solution μας παρουσιάζει ένα iPhone 6C με οθόνη καμπύλης

Screen Shot 2013-12-28 at 3.30.21 PM

Η SET Solution μας παρουσίασε σήμερα ένα νέο iPhone 6C concept. Το C αυτή την φορά είναι για την λέξη Curved δηλαδή καμπύλη. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω το βίντεο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα της Apple.

Άλλοι κατασκευαστές smartphones έχουν ήδη λανσάρει στην αγορά συσκευές με ένα βαθμό καμπυλότητας στην οθόνη τους με ποιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτές των Samsung Galaxy Round και LG G Flex.

Η Samsung επίσης φημολογείται πως δουλεύει σε μια καινοτόμο συσκευή με 3 επιφάνειες οθόνης. Ακόμη δεν έχουμε ακούσει κάποια φήμη από την Apple για κάτι το αντίστοιχο αν και το επερχόμενο iWatch ίσως μας παρουσιάσει μια τέτοια οθόνη.

 

Σχολιασμός στο φόρουμ

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.