ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η slo-mo δυνατότητα των iPhone 6 είναι απλά εντυπωσιακή [Videos]

Η slo-mo δυνατότητα των iPhone 6 είναι απλά εντυπωσιακή [Videos]

jump-rope-640x365

Φανταστικά βίντεο αργής κίνησης άρχισαν να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο της τελευταίες μέρες δείχνοντας αυτή την φορά την αλήθεια για μια από τις πολλές δυνατότητες των νέων iPhone 6 της Apple. O συνδυασμός της κάμερας, που λαθεμένα πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν, με το hardware τον συσκευών δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν λήψεις με 240 frames το δευτερόλεπτο.

Η λήψη αργής κίνησης έγινε γνωστή μέσω αγαπημένων ταινιών – βλέπε The Matrix, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που μέσος καταναλωτής μπορεί να έχει αυτή την τεχνολογία στα χέρια του.

Με περισσότερο από 10 εκατομμύρια iPhone 6 και iPhone 6 Plus να έχουν πωληθεί ήδη τα παρακάτω βίντεο αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων των νέων συσκευών της Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.