ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Sony επενδύει $376 εκατομμύρια για την επέκταση παραγωγής αισθητήρων της κάμερας των iPhones

Η Sony επενδύει $376 εκατομμύρια για την επέκταση παραγωγής αισθητήρων της κάμερας των iPhones

Screen Shot 2015-04-08 at 12.09.22

H Sony έχει στο άμεσο σχεδιασμό της την επένδυση $376 εκατομμύριων για να ενισχύσει την παραγωγική της μονάδα και συγκεκριμένα αυτή των chips που χρησιμοποιούν οι κάμερες των smartphones όπως το iPhone.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα πως αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη επένδυση που κάνει σε αυτό τον τομέα έτσι ώστε η εταιρεία να μπορέσει να ανταποκριθεί στην μεγάλη ζήτηση της αγοράς που έχει ενισχυθεί απίστευτα από τις πωλήσεις που σημειώνουν τα iPhone 6 και 6 Plus.

H εταιρεία τον Φεβρουάριο είχε επενδύσει ήδη $870 εκατομμύρια για την ενίσχυση της παραγωγής των CMOS αισθητήρων της. Ο CEO της εταιρείας πιστεύει πως οι μεγάλες αυτές επενδύσεις θα φέρουν κέρδη στην εταιρεία που πλέον εστιάζει πολύ στους αισθητήρες κάμερας, στα παιχνίδια και στην διασκέδαση.

Το iPhone χρησιμοποιεί αισθητήρες της Sony για πάρα πολλά χρόνια τώρα και οι πωλήσεις που σημειώνει πλέον σε Ασιατικές χώρες αποτελούν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για την Sony να βγάλει μεγαλύτερα κέρδη από τις συσκευές της Apple.

H πρόβλεψη της Sony είναι πως οι πωλήσεις της σε τέτοιους αισθητήρες και σε αποθηκευτικά μέσα θα αγγίξουν τον εντυπωσιακό αριθμό σε κέρδη των $12.4 δις μέχρι το τέλος του 2018!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.