ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Η Sony παρουσίασε τον ανταγωνιστή του Apple TV το ‘PlayStation TV’

Η Sony παρουσίασε τον ανταγωνιστή του Apple TV το ‘PlayStation TV’

playstation-tv-2-1024x576

Κατά την διάρκεια του χθεσινού E3 keynote της η Sony παρουσίασε χθες το PlayStation TV. Η συσκευή είναι αρκετά μικρή για να χωράει στην παλάμη του ενός χεριού σας και κοστίζει μόλις $99, αυτόματος ανάγοντας το και λόγω τιμολόγησης σε ανταγωνιστή του Apple TV.

Όπως και το Apple TV το Playstation TV θα υποστηρίζει μια σειρά streaming υπηρεσιών όπως Hulu, Netflix, και φυσικά περιεχόμενο της ίδιας της Sony. Εκεί που ξεχωρίζει και μάλιστα σημαντικά από το Apple TV είναι η εστίαση του στο Gaming έχοντας περισσότερος από 1000 τίτλους κατά το λανσάρισμα του.

playstation-tv-1024x514

Μέσα σε αυτούς του τίτλους θα έχουμε γνώριμους από το PS Vita, PSP και PlayStation One classics, και φυσικά αυτούς που θα γίνουν διαθέσιμους στην PlayStation Now streaming υπηρεσία. Θα εμφανιστεί ως beta τον Ιούλιο και αναμένεται να υποστηρίζει και τίτλους του Playstation 3. Επιπλέον θα μπορεί να λειτουργεί και ως προέκταση του Playstasion 4.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.