ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Η TSMC κατασκευάζει Touch IDs με μεγαλύτερη αντοχή για τα 2014 iPhones και iPads

Η TSMC κατασκευάζει Touch IDs με μεγαλύτερη αντοχή για τα 2014 iPhones και iPads

iPad-6-with-Touch-ID

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας όλες οι φήμες θέλουν τα νέα iPhones και iPads της Apple να έρχονται με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Σεπτέμβριο με την έλευση του iPhone 5S.

Επίσης η Apple ανακοίνωσε φέτος πως θα ανοίξει την τεχνολογία του Touch ID και στους προγραμματιστές της όπου θα μπορούν πλέον να παρουσιάζουν εφαρμογές τους στο App Store που θα εκμεταλλεύονται αυτό το μεγάλο χαρακτηριστικό ασφαλείας.

Οι φήμες σήμερα θέλουν την Ταϊβανέζικη Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) να κατασκευάζει φέτος περισσότερους αλλά και ανθεκτικότερους αισθητήρες για τα επερχόμενα iPhones και iPads της Apple. H εικόνα παραπάνω, προερχόμενη από την παραγωγική αλυσίδα της Apple, θεωρητικά πάντα, είναι ακόμη ένα δείγμα μιας και παρουσιάζει όλες τις iOS συσκευές της Apple με το Touch ID ενσωματωμένο.

Όπως αναφέρει η China Times (via GforGames), η TSMC θα κατασκευάσει περί τα 120 million Touch ID αισθητήρες μέσα στους επόμενους μήνες. Κάτι τέτοιο σημαίνει μια αύξηση της τάξης του 223% σε σχέση με πέρυσι κάτι που συνηγορεί στο γεγονός πως περισσότερες συσκευές της Apple φέτος θα έχουν προ εγκατεστημένη αυτή την τεχνολογία.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.