ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Universal κυκλοφορεί το official full trailer για την ταινία ”Steve Jobs”

Η Universal κυκλοφορεί το official full trailer για την ταινία ”Steve Jobs”

Μετά από ένα teaser της ταινίας που είχαμε δει νωρίτερα τον Μάιο, η Universal κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο επίσημο trailer πλήρους μήκους για την επερχόμενη ταινία του Steve Jobs.

Το trailer που είναι διάρκειας δυόμιση λεπτών παρέχει τη μεγαλύτερη ματιά στην βιογραφία του Jobs μέσα από την σκηνοθεσία του Danny Boyle που κάποιος έχει δει ακόμα, εξισορροπώντας την εστίαση μεταξύ της κυκλοφορίας των διαφόρων behind the scenes προϊόντων του Steve Jobs και την έντονη προσωπική ζωή του που αφορά κυρίως τη σχέση του με την κόρη του Lisa Brennan-Jobs.

Το trailer δίνει επίσης μεγαλύτερο ενδιαφέρον και εξετάζει σε βάθος τους Jeff Daniels και Kate Winslet, ιδιαίτερα σαν John Sculley και Joanna Hoffman αντίστοιχα, με διάφορες μέσα στα χρόνια ματιές του Michael Fassbender, όπως ο Steve Jobs. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ταινία στους κινηματογράφους στις 9 Οκτωβρίου.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.