ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Web beta έκδοση του Skype διαθέσιμη για τους χρήστες Αμερικής και Αγγλίας

Η Web beta έκδοση του Skype διαθέσιμη για τους χρήστες Αμερικής και Αγγλίας

Η Web beta έκδοση του Skype είναι πλέον ανοιχτή σε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα ανθρώπων. Όλοι οι νέοι και οι υπάρχοντες χρήστες τόσο στις ΗΠΑ όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να ρίξουν μία ματιά στο επόμενο μεγάλο βήμα από το Skype. Για να το χρησιμοποιήσετε γενικά, θα πρέπει να κατεβάσετε το Skype plug-in για Web.

Η Microsoft ξεκίνησε να κυκλοφορεί τις beta προσκλήσεις τον Μάρτιο. Επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν κλήσεις Skype μέσω ενός web browser, καταργώντας την ανάγκη να κατεβάσουν μια αυτόνομη εφαρμογή. Έχει τα κύρια χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από το Skype, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, κλήσεων ήχου και βίντεο κλήσεις.

11354853_924908240899300_1216278244_n

Δεν έχει ακόμα ειπωθεί ποια η ημερομηνία κυκλοφορίας του πλήρους προϊόντος, αλλά με αυτή τη διεύρυνση της beta, ίσως δεν είναι και τόσο μακριά η μέρα αυτή. Σημειώστε ότι το Skype για το Web υποστηρίζετε σήμερα από το Internet Explorer, το Chrome, το Firefox ή το Safari.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.