ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Wikipad παρουσιάζει το ‘Gamevice’ χειριστήριο για το iPad mini

Η Wikipad παρουσιάζει το ‘Gamevice’ χειριστήριο για το iPad mini

ipad-mini-controller

Η Wikipad, η εταιρεία πίσω από το και όχι τόσο επιτυχημένο Android gaming tablet που λανσάρισε πέρυσι ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο αξεσουάρ για το iOS σήμερα. Το όνομα αυτού Gamevice και είναι ένα MFI χειριστήριο για παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένο για το iPad Mini.

To χειριστήριο είχε ανακοινωθεί νωρίτερα φέτος για τις Android και Windows 8 ταμπλέτες αλλά πλέον φαίνεται πως έγινε αποκλειστικότητα του iOS. Σχεδιαστικά μοιάζει να είναι παρόμοιο με το Wii U gamepad…

gamevice

Σύμφωνα με το Slide to play (via TouchArcade):

The full spec controller has dual analog sticks, a d-pad, and eight buttons spread between two pieces that surround the ends of the iPad mini. On the pre-release model I saw the halves were connected together by a thick elastic band that allowed the controller halves to easily hold on to the iPad mini.

Η τιμή του αλλά και η ημερομηνία διαθεσιμότητας του παραμένει ακόμη άγνωστη αλλά σίγουρα θα είναι μέσα στους επόμενους μήνες. Αν σας ενδιαφέρει σαν προϊόν μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο site τους εδώ για να μάθετε περισσότερα νέα για την κυκλοφορία του.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.