ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Θα κάνατε ποτέ σεξ με μια θήκη για το iPad; H Fleshlight πιστεύει πως ναι!

Θα κάνατε ποτέ σεξ με μια θήκη για το iPad; H Fleshlight πιστεύει πως ναι!

Screen Shot 2014-06-28 at 12.47.31 PM

Σίγουρα τα iPads είναι από τα ποιο sexy προϊόντα της αγοράς αλλά θα φτάνατε ποτέ στο σημείο να έχετε σεξουαλική επαφή μαζί του; Η Fleshlight ελπίζει πως ναι.

Η εταιρεία πίσω από τα βοηθήματα σιλικόνης με την μορφή φακού που σημειώνουν τεράστια επιτυχία στους μοναχικούς ανθρώπους, μόλις έκανε διαθέσιμο το LauchPAD, μια θήκη για το iPad σας στην οποία μπορείτε να προσαρτήσετε αυτά τα βοηθήματα για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.

Σύμφωνα με την εταιρεία η νέα αυτή θήκη βοηθάει τους χρήστες να έχουν μια μοναδική Fleshlight εμπειρία ενώ παράλληλα μπορούνε να επικοινωνούνε live με το έτερο ήμισυ μέσω FaceTime ή Skype.

Screen Shot 2014-06-28 at 12.48.21 PM

Με απλά λόγια ενώ θα μπορείτε να κάνετε sex chat με κάποια στο Skype θα μπορείτε παράλληλα να ολοκληρώνεται την πράξη χρησιμοποιώντας την πλάτη του iPad σας ενώ το ίδιο θα μπορείτε να κάνετε βλέποντας κάποιο πορνογραφικό βίντεο. Η εταιρεία ονομάζει αυτή την διεπαφή του χρήστη ως tablet-penis interface!!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.