ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Κέρδη $20 εκατομμυρίων μέσω των RED Products για την καταπολέμηση του AIDS

Κέρδη $20 εκατομμυρίων μέσω των RED Products για την καταπολέμηση του AIDS

apple_product_red_gift_card

Πριν λίγο καιρό είδαμε πως η Apple έλαβε μέρος σε μια μεγάλη καμπάνια κατά της καταπολέμησης του AIDS στην Αφρική, λανσάροντας τα διάφορα RED Products. Επίσης, συνεργάστηκε με αρκετούς developers οι οποίοι όπως είδαμε ενσωμάτωσαν στις εφαρμογές τους την συγκεκριμένη καμπάνια μέσω των In-app Purchases. Η συγκεκριμένη καμπάνια επέφερε -σύμφωνα με δημοσίευμα της εταιρείας- κέρδη $20 εκατομμυρίων, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Apple και συμβάλωντας έτσι δυναμικά στην συγκεκριμένη κίνηση. Επίσης, οι δωρεές (από μεριάς χρηστών των διάφορων RED Products) συνεχίστηκαν και κατά την διάρκεια του Black Friday και του Cyber Monday.

Το συνολικό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε ανέφερε ο ίδιος ο Tim Cook μέσω ενός email το οποίο απέστειλε στους υπαλλήλους της εταιρείας γράφοντας τα εξής:

“I’m thrilled to announce that our total donation for this quarter will be more than $20 million — our biggest ever — bringing the total amount Apple has raised for (PRODUCT) RED to over $100 million,” Cook wrote. “The money we’ve raised is saving lives and bringing hope to people in need. It’s a cause we can all be proud to support.”

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Tim Cook, η συγκεκριμένη καμπάνια αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές για την εταιρεία, ενώ η Apple από τον Ιούνιο έχει συγκεντρώσει κέρδη της τάξεως των $75 εκατομμυρίων τα οποία θα διατεθούν για την καταπολέμηση του AIDS.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.