ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / «Κατέβηκε» το online Apple Store εν όψει του σημερινού event

«Κατέβηκε» το online Apple Store εν όψει του σημερινού event

Screen-Shot-2017-09-12-at-13.19.13-461x400

Μόλις πριν λίγο, το online Apple Store «κατέβηκε», εν όψει του σημερινού, προγραμματισμένου event για το αναμενόμενο iPhone X, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσεις στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Όπως βλέπουμε από τη σελίδα της Apple, αναφέρει “We’ll be back. We’re busy updating the Apple Store for you. Please check back soon.”, πράγμα το οποίο σηματοδοτεί την έλευση νέων προϊόντων και συσκευών στο keynote που θ’ ακολουθήσει σήμερα τ’ απόγευμα. Είναι, άλλωστε, πολιτική της εταιρείας να «κατεβάζει» το διαδικτυακό κατάστημά της πριν τα μεγάλα events, το οποίο πλέον αποτελεί παράδοση και -κατά κάποιο τρόπο- εορτασμό για τα νέα προϊόντα.

Το online κατάστημα θα επανέλθει σε λειτουργία αμέσως μετά το πέρας της παρουσίασης, η οποία θα λάβει μέρος στο Steve Jobs Theater, όπου στην ουσία θα γίνει κι η παρουσίαση του συγκεκριμένου χώρου.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω ζωντανά το event;

Για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει το event, χρειάζεται κάποια από τις παρακάτω συσκευές ή/και λογισμικά:

  • iPhone μέσω Safari με iOS 9.0 ή μεταγενέστερο
  • iPad μέσω Safari με iOS 9.o ή μεταγενέστερο
  • iPod touch μέσω Safari με iOS 9.o ή μεταγενέστερο
  • Mac μέσω Safari με macOS v.10.11 ή μεταγενέστερο
  • Apple TV (2nd ή 3rd generation) με λογισμικό 6.2 ή μεταγενέστερο
  • Apple TV (4th generation)
  • PC μέσω Microsoft Edge με Windows 10

 

Μείνετε συντονισμένοι με το AppleWorldHellas για ενημέρωση με τα πιο πρόσφατα νέα από το σημερινό event. 

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.