ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Κατεβάστε την εφαρμογή Clear δωρεάν για το επόμενο 24ωρο

Κατεβάστε την εφαρμογή Clear δωρεάν για το επόμενο 24ωρο

Clear-universal-teaser-001

Ο Developer Realmac Software πρόσφατα ξεκαθάρισε την κατάσταση μεταξύ των δύο εφαρμογών του που είχαν προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες, συγκεκριμένα της Clear και Clear+. Και οι δύο αποτελούν δύο από τις καλύτερες  to-do εφαρμογές για το iPhone και το iPad που θα βρείτε στο App Store.

Στην ανακοίνωση τους λοιπόν αναφέρουν πως θα μεταφέρουν όλους τους χρήστες της εφαρμογής Clear+ στην εφαρμογή Clear και μάλιστα δωρεάν μιας και θα σταματήσουν να υποστηρίζουν την πρώτη.

Μιας και η Apple δεν έχει κάποιο τέτοιο μηχανισμό μεταφοράς και στην προσπάθεια τους να πείσουν όσους περισσότερους χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Clear διέθεσαν την εφαρμογή τελείως δωρεάν για τις επόμενες 24 ώρες προς όλους.

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την μοναδική ευκαιρία και κατεβάσετε το Clear σήμερα δωρεάν στο App Store εδώ.

Να τονίσουμε πως η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για το iOS 7.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.