ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Κερδίστε promo codes της εφαρμογής “Πες βρες!”

Κερδίστε promo codes της εφαρμογής “Πες βρες!”

1506875_786352671381310_1356972253_n.jpg

Το Πες Βρες είναι μια εξαιρετική, ελληνική εφαρμογή με ένα όνομα να είναι συνεχώς στα top του App Store εδώ και καιρό και με μια νέα iOS 7 εμφάνιση που το κάνει διαφορετικό και ακόμα περισσότερο εθιστικό!

screen480x480.jpeg

Τρόπος παιχνιδιού

Χωρίζεται η παρέα σε δύο ομάδες, Α και Β. Σκοπός της κάθε ομάδας είναι να μαζέψει τους περισσότερους πόντους, βρίσκοντας τις περισσότερες απαντήσεις της λίστας, πριν τελειώσει ο χρόνος!

screen568x568.jpeg

Χαρακτηριστικά

-1000 κάρτες
-10 τυχαία επιλεγμένες απαντήσεις από ένα σύνολο 10-15 πιθανών
– Δυνατότητα επιλογής μεταξύ 2-4 ομάδων
– Δυνατότητα αποθήκευσης πολλών παιχνιδιών
-Ρύθμιση διαθέσιμου χρόνου
-Ρύθμιση των γύρων του παιχνιδιού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μία συσκευή είναι αρκετή!

screen568x568.jpeg

3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα promo code για την εφαρμογή, διαθέσιμη για iPhone/iPod touch ή iPad που θα το βρείτε στην τιμή των 0.89 ευρώ εδώ (iΤunes Link)

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, απλά αφήστε ένα σχόλιο σε στο φόρουμ μας εδώ και αύριο θα ανακοινώσουμε το νικητή με μια τυχαία κλήρωση, μέσα από το random.org. 

Καλή επιτυχία και ευχαριστούμε τους δημιουργούς της εφαρμογής Πες Βρες!

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.