ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Κρυφά εικονίδια του iOS 8 δείχνουν πως η Apple δουλεύει σε ένα “Find my Car” χαρακτηριστικό

Κρυφά εικονίδια του iOS 8 δείχνουν πως η Apple δουλεύει σε ένα “Find my Car” χαρακτηριστικό

icons

Πίσω το Σεπτέμβριο σας είχαμε αναφέρει πως η Apple δούλευε πάνω σε μια νέα υπηρεσία που θα βοηθούσε τους χρήστες να βρουν που έχουν παρκάρει το αυτοκίνητο τους και που αυτή η λειτουργία θα ενσωματωνόταν στους χάρτες της Apple. Αν και αυτό το χαρακτηριστικό δεν το είδαμε στο WWDC την περασμένη εβδομάδα νέα εικονίδια που μας παρουσιάζει σήμερα το 9to5Mac και που βρίσκονται μέσα στην εφαρμογή αποδεικνύουν πως όντως η Apple δούλευε ή δουλεύει ακόμη πάνω σε αυτό.

Συγκριμένα διαβάζουμε:

“Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως η Apple τεστάρει ένα εργαλείο στην εφαρμογή των χαρτών που σε συνδυασμό με τον M7 μικροεπεξεργαστή θα μπορεί να αναλύει το που έχετε παρκάρει το αυτοκίνητο σας. Όταν παρκάρετε το αυτοκίνητο το iPhone θα καταγράφει την θέση και όταν θα γυρνάτε πίσω το iPhone σας θα σας βοηθάει και θα σας υπενθυμίζει που βρίσκεται”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.