ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Κρυφό κατάστημα της Apple κάνει την εμφάνιση του στο eBay

Κρυφό κατάστημα της Apple κάνει την εμφάνιση του στο eBay

Apple-eBay-store-unlocked-iPhone-5-refurb

Πίσω τον Νοέμβριο του 2012 ένα μικρό κρυφό κατάστημα έκανε την εμφάνιση του στο eBay με επίσημα μεταχειρισμένα προϊόντα της Apple παρόμοια με αυτά που κάποιος βρίσκει στην refurbish περιοχή των online Apple Stores.

Σήμερα λοιπόν η Apple φέρετε να έχει ανοίξει ένα δεύτερο κρυφό κατάστημα στο eBay προσφέροντας μια σειρά από unlocked GSM iPhone 5 συσκευές με αρχική τιμή τα $449 με δωρεάν μεταφορικά. Οι τιμές είναι άκρως ανταγωνιστικές.

Το όνομα του καταστήματος είναι “Factory Outlet eBay Store” και θα το βρείτε διαθέσιμο εδώ  (via AppleInsider), και μοιάζει να είναι ακριβώς ίδιο με το πρώτο που είχε εμφανιστεί τον Νοέμβριο.

Τα προϊόντα φέρετε να έχουν γίνει επίσημα refurbished από την ίδια την Apple και να έχουν περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ ως προς την λειτουργία τους. Επίσης έχουν όλα νέες μπαταρίες και ένα χρόνο εγγύηση από την Apple.

Αν αναρωτιέστε τι έγινε το πρώτο eBay κατάστημα της Apple αυτό ήταν στην ουσία ένα πιλοτικό πρόγραμμα που η Apple αποφάσισε μετά από 3 μήνες να το σταματήσει. Τώρα μάλλον όπως όλα δείχνουν και παρουσιάζει σήμερα το AppleInsider έχουμε μια δεύτερη απόπειρα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.