ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Κυκλοφόρησε το iOS 10 jailbreak beta (Αλλά καλύτερα μείνετε μακριά ακόμη)

Κυκλοφόρησε το iOS 10 jailbreak beta (Αλλά καλύτερα μείνετε μακριά ακόμη)

ios-10-jailbreak

Ο Luca Todesco κυκλοφόρησε σήμερα ένα  jailbreak εργαλείο για την iOS 10.1.1. Αυτή είναι η πρώτη jailbreak κυκλοφορία για το iPhone 7. Το ‘yalu’ jailbreak χτίζει πάνω στην δουλειά του Ian Beer.

Σε αυτή του την έκδοση το εν λόγω εργαλεία θεωρείτε super beta και ο Todesco έχει τονίσει πως δεν ενδείκνυται για τον καθένα και πως είναι μόνο για developers μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει πρόβλημα στην συσκευή σας και να χρειαστεί να κάνετε restore.

this is likely (nah not really but pretend it is) to fuck your device up forcing you to restore, so better safe than sorry. wait for stable release

To εν λόγω εργαλείο υποστηρίζει το iPhone 7 στην iOS 10.1.1 ενώ κατά πάσα πιθανότητα φέρνει υποστήριξη και για τα iPhone 6s και iPad Pro σε οποιοδήποτε 10.x firmware.

“First beta will only support iPhone 7 on 10.1(.1), iPhone 6s and iPad Pro on any iOS 10 fw. Support for more devices will be added at a later date. The vuln used on 7 is fixed on 10.2, pre-7 is a full KPP bypass which I consider hard to fix, and is 0day.”

Μπορείτε να κατεβάσετε το εργαλείο (Beta 3) από εδώ – website (mirror) και πιο συγκεκριμένα –

  • Κάντε λήψη του Yalu iOS jailbreak IPA του Luca Todesco
  • Κάντε λήψη του Cydia Impactor, από το www.cydiaimpactor.com
  • Δημιουργήστε ένα developer Apple ID από το appleid.apple.com
  • Θα χρειαστείτε επίσης την τελευταία έκδοση του iTunes στον υπολογιστή σας τόσο για Windows όσο και macOS

Σε αυτή την έκδοση του εν λόγω εργαλείου δεν θα ανεβάσουμε κάποιο οδηγό ακόμη μιας και ειλικρινά συστήνουμε σε όλους να περιμένουν μια πιο σταθερή έκδοση του εργαλείου πριν προχωρήσουν σε jailbreak την συσκευή τους.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά