ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Κώδικας στο iOS 9 δείχνει επερχόμενα iPhones με πολύ ενισχυμένη την FaceTime κάμερα

Κώδικας στο iOS 9 δείχνει επερχόμενα iPhones με πολύ ενισχυμένη την FaceTime κάμερα

iPhone-6-front-camera

Ο προγραμματιστής Hamza Sood ανακάλυψε μια σειρά από γραμμές κώδικα στην πρώτη beta του iOS 9 που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχουν να κάνουν με την FaceTime κάμερα τον επερχόμενων iPhones και πιο συγκεκριμένα με σημαντική αναβάθμιση αυτής.

Μπορεί λοιπόν να είναι de facto πως η κάμερα του iPhone είναι η δημοφιλέστερη κάμερα smartphone στην αγορά αλλά σίγουρα Android συσκευές έχουν πολύ καλύτερες κάμερες σε ότι έχει να κάνει με την εμπρόσθια κάμερα αυτών των συσκευών.

Ο κώδικας λοιπόν που ανακαλύφτηκε σήμερα στο iOS 9 δείχνει μια FaceTime κάμερα για τα επερχόμενα iPhones με μια ανάλυση HD στα 1080p με δυνατότητες λήψης slo-mo στα 240 frames το δευτερόλεπτο.

Επίσης θα δίνετε ακόμη και η δυνατότητα για πανοραμικές λήψεις καθώς και μάλλον θα υπάρχει και ενσωματωμένο flash.

Βέβαια πριν ενθουσιαστούμε απίστευτα με αυτά τα νέα αξίζει να τονίσουμε πως πολλές φορές beta εκδόσεις μέσω του κώδικα τους έχουν αναφορές σε κάποιο hardware που τελικά η Apple αποφασίζει να μην κυκλοφορήσει και χρησιμοποιήσει ποτέ.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.