ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Μήνυση κατά της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο που καταλαμβάνει το iOS 8

Μήνυση κατά της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο που καταλαμβάνει το iOS 8

ios-8.1-federighi-500x313

Η Apple διαφήμισε το νέο της λογισμικό ως “The biggest iOS release ever.” αλλά σίγουρα δεν εννοούσε την χωρητικότητα που καταλαμβάνει στην συσκευή σας.

Η SiliconBeat αναφέρει σήμερα πως έχει κατατεθεί μήνυση στην Apple για τον λόγο του ότι δεν ενημερώνει τους καταναλωτές της για το πόσο αποθηκευτικό χώρο καταλαμβάνει το iOS 8  στην συσκευή τους. Έτσι έμμεσα σύμφωνα πάντα με την μηνυτήριο κατηγορία αναγκάζει τους χρήστες να αγοράσουν περισσότερο iCloud αποθηκευτικό χώρο.

“Αισθανόμαστε πως ένας μεγάλος αριθμός χρηστών έχουν εξαπατηθεί” αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος William Anderson.

H Samsung αντιμετώπισε ένα παρόμοιο πρόβλημα και μηνύσεις όταν οι χρήστες του Galaxy S4 των 16 GB αντιληφθήκαν πως το λογισμικό καταλάμβανε 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Η δικαιολογία της Samsung ήταν πως το έκανε αυτό για να δώσει περισσότερα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στους χρήστες της συσκευής.

Η Apple έχει δεχθεί και άλλη μήνυση στο πρόσφατο παρελθόν από Καναδικό δικαστήριο για παραπλάνηση του αποθηκευτικού χώρου των iPod.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.