ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Jailbreak / Μήπως το jailbreaking επιβραδύνει το iPhone σας;

Μήπως το jailbreaking επιβραδύνει το iPhone σας;

Ένας από τους λόγους που η Apple λέει ότι δεν πρέπει να κάνετε jailbreak στο iPhone σας, είναι επειδή αυτό θα επηρεάσει την απόδοση του. Αλλά είναι αλήθεια ότι στην πραγματικότητα επηρεάζεται η απόδοσή του ή είναι ακριβώς αυτό που η Apple θέλει να πιστέψουμε; Αυτό το βίντεο έχει τις απαντήσεις.
Στο βίντεο, που δημιουργήθηκε από το iAppleBytes, το ”τρέξιμο” του iOS 9.0.2 σε δύο 16GB iPhone 5 είναι σχετικό.
https://www.youtube.com/watch?v=KCO92SbFoCU
To unjailbroken iPhone 5 θα ανοίξει σε 38,8 δευτερόλεπτα, σε σύγκριση με τα 51,2 δευτερόλεπτα του άλλου. Το άνοιγμα μιας εφαρμογής, για πρώτη φορά, εισάγοντας το multitasking, ή επικαλούμενοι τονSiri παρέχει επίσης στην unjailbroken συσκευή ένα μικρό πλεονέκτημα, αν και όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά τη δοκιμή εκκίνησης.
Είναι ως επί το πλείστον εμφανής η διαφορά στην εκκίνηση του iPhone σας μετά την ενεργοποίηση αλλά θα υπάρξει μια μικρή επίδραση στην απόδοση σε σχεδόν κάθε εργασία.

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.