ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Μεγάλη Εβδομάδα Εγκόλπιο (iPhone & iPad)

Μεγάλη Εβδομάδα Εγκόλπιο (iPhone & iPad)

Screen Shot 2015-04-06 at 14.30.59

Παρακολουθείστε τα γεγονότα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος από την Κυριακή των Βαΐων και τη θριαμβευτική είσοδο του Θεανθρώπου στα Ιεροσόλυμα, στην προδοσία, το πάθος και τη λύτρωση της Αναστάσεως μέσα από τα κείμενα της ελληνορθόδοξης εκκλησίας.

Με την εφαρμογή αυτή, που αποτελεί εγκόλπιο των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδος, θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στη μυσταγωγία μέσα από τους ύμνους, τους ψαλμούς, τις προφητείες, τα Ιερά Ευαγγέλια.

Screen Shot 2015-04-06 at 14.31.44

Η εφαρμογή προσφέρει:

– το σύνολο των ψαλμών, ύμνων, προφητειών, ευαγγελίων κλπ όπως αναγιγνώσκονται κατά τη διάρκεια των λειτουργιών της Μεγάλης Εβδομάδος. Περιλαμβάνεται ακόμη αριθμός ψαλμών που συχνά στις μέρες μας παραλείπονται, ανεκτίμητης όμως αισθητικής και πνευματικής αξίας.
– εύχρηστο και λειτουργικό interface
– εύκολη περιήγηση στα κείμενα
– χρήση σελιδοδεικτών
– επιλογή για αυτόματη μετάβαση στην αντίστοιχη ημέρα, πρωί – εσπέρας
– δυνατότητα εκτύπωσης
– retina display
– υποστηριξη iPhone, iPad, iPad mini

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε στην τιμή των 1,99 € εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.