ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός – Mε 1o δώρο ένα iPhone 5S

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός – Mε 1o δώρο ένα iPhone 5S

1526145_608124832568294_1737433953_n

Επιστρέφουμε δυναμικά με έναν μεγάλο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό για τα μέλη και τους fan του AppleWorldHellas Forum. Διεκδικήστε ένα iPhone 5S Space Gray και 2 Furby, μια ευγενική προσφορά της Hasbro Hellas και των διαχειριστών του Forum.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό απλά ακολουθήστε τα βήματα της παρακάτω εφαρμογής

>>>>>>>ΕΔΩ<<<<<<<

Οι νικητές θα κληρωθούν αυτομάτα μέσω της εφαρμογής και θα ανακοινωθούν τόσο στο forum όσο και στα social pages του AppleWorldHellas καθώς θα επικοινωνήσουμε και μαζί τους άμεσα για την παραλαβή/αποστολή του δώρου. Απαραίτητη η προϋπόθεση ο εκάστοτε νικητής να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 48 ωρών.

Ο Διαγωνισμός ξεκινάει από αύριο, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 και θα λήξει στις 19 Ιανουαρίου και ημέρα Κυριακή.

Καλές γιορτές!

Εκ της ομάδας διαχείρισης

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.