ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Με το multidelete tweak μπορείτε να διαγράψετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα

Με το multidelete tweak μπορείτε να διαγράψετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα

MultiDelete-1024x987

Το MultiDelete είναι ένα νέο jailbreak tweak που σας επιτρέπει να σβήνετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Αντί να πρέπει να επιβεβαιώσετε την διαγραφή καθεμιάς εφαρμογής, με το multidelete μπορείτε να επιλέξετε όσες εφαρμογές θέλετε να απεγκαταστήσετε.

Αφού εγκαταστήσετε το multidelete, θα πάτε στις ρυθμίσεις και θα δείτε ένα νέο πίνακα προτιμήσεων. Εκεί μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την λειτουργία του με τον γνωστό διακόπτη. Κάθε φορά που κλείνετε ή ανοίγετε τον διακόπτη θα πρέπει να κάνετε ένα respring στην συσκευή σας, κάτι το οποίο μπορείτε να το πραγματοποιήσετε μέσα από το μενού επιλογών της εφαρμογής.

Όσον αφορά την καθαυτή λειτουργία του, πατήστε πάνω σε ένα εικονίδιο ώστε μπει το τηλέφωνό σας σε κατάσταση διαγραφής όπως θα κάνατε κανονικά και αντί να πατήσετε το ‘x’ κουμπί πάνω αριστερά για να διαγράψετε μια εφαρμογή πατήστε στο κέντρο του εικονιδίου για να την μαρκάρετε. Μπορείτε να το κάνετε για όσες εφαρμογές θέλετε. Αφού επιλέξετε όσες εφαρμογές θέλετε να διαγράψετε, πατήστε στο ‘x’ οποιασδήποτε εφαρμογής και θα ερωτηθείτε για επιβεβαίωση διαγραφής των εφαρμογών. Μόλις απαντήσετε καταφατικά όλες οι εφαρμογές θα διαγραφούν .

Το MultiDelete είναι μια φοβερή εφαρμογή για αυτά που προσφέρει. Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο BigBoss repo.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.