ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Μια διαφορετική πραγματική ιστορία Χριστουγέννων ενός developer του Αpp Store

Μια διαφορετική πραγματική ιστορία Χριστουγέννων ενός developer του Αpp Store

Screen Shot 2014-12-28 at 16.02.49

Διανύουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και σίγουρα είναι μέρες που τις περνάμε αρκετά κοντά στις οικογένειες μας. Τα δώρα πέρα από εθιμοτυπικό χαρακτήρα έχουν και σκοπό να προσφέρουν χαμόγελα και χαρά στους αποδέκτες τους.

Έχουμε καλύψει πολλές επιτυχημένες ιστορίες developers του App Store της Apple που κατάφεραν με πολύ κόπο και δουλειά να βγάλουν αρκετά λεφτά από αυτή τους την ενασχόληση.

Πολλοί είναι νεαρά παιδιά από φτωχές οικογένειες ή γενικότερα από οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η δική μας συμβολή με την αγορά εφαρμογών και ο δικός τους χαρακτήρας μπορεί πραγματικά να κάνουν θαύματα.

Τι εννοούμε…

Ο developer της iPhone εφαρμογής επεξεργασίας βίντεο, Videoshop, Joe Riquelme, άφησε άφωνους τους γονείς τους με το δώρο που τους έκανε αυτές τις γιορτές. Με τα κέρδη της εφαρμογής του μπόρεσε και κάλυψε το τραπεζικό δάνειο της οικογένειας του.

Στο παρακάτω συγκινητικό βίντεο ο νεαρός προγραμματιστής δίνει στους γονείς του ένα γράμμα που απλά αναγράφει “Το δάνειο του σπιτιού είναι πληρωμένο. Καλά Χριστούγεννα”

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.