ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Μια πρώτη ματιά στα Spotlight Suggestions του iOS 8 [Video]

Μια πρώτη ματιά στα Spotlight Suggestions του iOS 8 [Video]

screen-shot-2014-06-02-at-8-20-43-pm

Η αναζήτηση του Spotlight απέκτησε μερικά πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά στο iOS 8 με την προσθήκη αυτού που ονομάζει η Apple Spotlight Suggestions και που θα εξηγήσουμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Με το Spotlight Suggestions λοιπόν έχουμε την δυνατότητα υποβοηθούμενης αναζήτησης με πηγές από το διαδίκτυο. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να “τραβήξετε” με το χέρι σας προς το κάτω την κεντρική οθόνη στο iOS 8 για να ενεργοποιήσετε το Spotlight.

Αρχικά με την πρώτη ματιά έχετε ότι και σήμερα δλδ η αναζήτηση σας παρουσιάζει στοιχεία που βρίσκονται στην ίδια σας την συσκευή αλλά κάπου εδώ σταματάνε και οι ομοιότητες.

Με το Spotlight Suggestions θα έχετε πλέον πρόσβαση σε αποτελέσματα της Wikipedia, σε δημοφιλής περιοχές γύρω σας, ταινίες, μουσικές προτάσεις, αποτελέσματα στο App Store και πολλά ακόμη. Μιας και πλέον υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του Spotlight όπως καταλαβαίνετε η επιλογές είναι πολλές.

Δείτε ένα πρώτο hands on στο παρακάτω βίντεο:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.