ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Μια πρώτη ματιά στην εφαρμογή Μηνυμάτων του iOS 8 [Video]

Μια πρώτη ματιά στην εφαρμογή Μηνυμάτων του iOS 8 [Video]

screen-shot-2014-06-02-at-7-04-34-pm

Οι πρώτες αναφορές από την beta του iOS 8 έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται. Έτσι όπως διαβάζουμε σήμερα αρχικά κάποιος δεν παρατηρεί κάποια μεγάλη αλλαγή στην εφαρμογή Μηνυμάτων του iOS 8 σε σύγκριση με την ήδη υπάρχουσα του iOS 7. Μέσα όμως στην ίδια την εφαρμογή και όπως σας ενημερώσαμε χθες υπάρχουν μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένου και το  Tap to Talk το οποίο σας επιτρέπει να καταγράψετε ένα φωνητικό μήνυμα ή ένα κλιπ βίντεο και να το στείλετε μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Μεγάλη προσθήκη επίσης είναι και η ικανότητα να απαντάτε γρήγορα σε εισερχόμενα μηνύματα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα των δυνατοτήτων της εφαρμογής στο iOS 8 που θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στον χρόνο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.