ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Μπαταρία iPhone: o τρόμος του 5%.

Μπαταρία iPhone: o τρόμος του 5%.

iphone-Low-battery

Μέχρι η Apple να τελειοποιήσει κάποια τεχνολογία μπαταρίας που να κάνει τις φορητές της συσκευές να ανεβάσουν την αυτονομία της σε αριθμό ημερών πολλαπλάσιο του σημερινού, θα μας κατατρέχει πάντα ο τρόμος μήπως η μπαταρία μας μας αφήσει τη στιγμή που θα την έχουμε ανάγκη. Μέχρι τότε σάς παρουσιάζουμε τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε για να μεγαλώσετε όσο γίνεται περισσότερο την αυτονομία της πιο …καθημερινής συσκευής σας.

Όλη η δουλειά γίνεται στην εφαρμογή των ρυθμίσεων, οπότε αρχίστε να σημειώνετε:

* WiFi : κλειστό
* Bluetooth: κλειστό
* Δεδομένα / Δεδομένα: κλειστό
* Απόρρητο / Υπηρεσίες τοποθεσίας: κλειστό
* Ταπετσαρίες και φωτεινότητα / Αυτόματη φωτεινότητα: κλειστό (και σύρετε τη φωτεινότητα όσο γίνεται πιο χαμηλά)
* Γενικά / Ανανέωση εφ. στο υπόβαθρο: κλειστό
* Γενικά / Προσβασιμότητα / Μείωση κίνησης: ανοιχτό
* Ήχοι / Δόνηση σε σίγαση: κλειστό
* Ήχοι / Δόνηση σε κουδούνισμα: κλειστό
* Μηνύματα / iMessage: κλειστό
* Mail, επαφές, ημερολόγια / Νέα δεδομένα / Ώθηση: κλειστό
* Mail, επαφές, ημερολόγια / Νέα δεδομένα / Μετάκληση: χειροκίνητα

Έχοντας κάνει αυτές τις ρυθμίσεις, το iPhone σας δεν θα μπορεί να στέλνει ή να δέχεται δεδομένα ούτε μέσω WiFi ούτε μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε ακόμα να παίξετε παιχνίδια ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, να στείλετε μηνύματα, να φωτογραφίσετε, να βιντεοσκοπήσετε και να πραγματοποιήσετε κλήσεις.

Βεβαίως προτείνουμε πάντα να κάνετε σχετικά συχνά (πχ μία φορά το μήνα) μια πλήρη αποφόρτιση και μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, ώστε να βοηθάτε στη μακροβιότητά της.

Και έτσι η μπαταρία του iPhone σας θα κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.