ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Μπορείτε να αγοράσετε από τώρα ένα Apple Watch με $35

Μπορείτε να αγοράσετε από τώρα ένα Apple Watch με $35

20140106_fake-applewatch_0015-640x426

02.09_03h59m51s_003_

Ναι όχι δεν διαβάσατε λάθος τον τίτλο και σίγουρα δεν μιλάμε για ένα αυθεντικό Apple Watch. Το εν λόγω δεν έχει Digital Crown, δεν έχει εφαρμογές και δεν έχει ούτε καν μια οθόνη αφής. Αυτό που έχει όμως είναι μια πανομοιότυπη εμφάνιση με το επερχόμενο wearable της Apple.

Μάλιστα εμφανίστηκε στο φετινό CES 2015 από την εταιρεία Oplus Tek.

“Πήραμε το Apple Watch και κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές έτσι ώστε η Apple να μην εκνευριστεί” αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Oplus Tek έχει έδρα την Κίνα και βρίσκεται σχεδόν δίπλα στα εργοστάσια της Foxconn στην Shenzhen. Εταιρείες σαν την εν λόγω δεν δίστασαν να εμφανιστούν στο φετινό CES και να έχουν περίπτερα λίγο κρυμμένα από τα βασικά του εκθεσιακού χώρου.

20140106_fake-applewatch_0017-640x426

Το “Αpple Watch” της εταιρείας έχει μια οθόνη ανάλυσης 240×240 pixel και μπορείτε να το ταυτοποιήσετε με το smartphones σας για να απαντάτε σε κλήσεις. Επίσης έχει μερικούς αισθητήρες και ξυπνητήρι. Σχεδιαστικά είναι πιστό αντίγραφο του Apple Watch και μάλιστα επειδή δεν έχει τους ίδιους αισθητήρες με αυτό στην βάση του η εταιρεία σχεδίασε τον φορτιστή στην βάση με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με την αντίστοιχη βάση του Apple Watch.

To πιστό αυτό αντίγραφο είναι ήδη διαθέσιμο προς πώληση στα $35 εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.