ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Μπορεί να δούμε νέα iPads μετά το δεύτερο μισό του 2017

Μπορεί να δούμε νέα iPads μετά το δεύτερο μισό του 2017

iPad-Pro-3D-Touch-with-Apple-Pencil-image-002

Τα 3 νέα iPads που ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo προέβλεψε για φέτος μπορεί να μην λανσαριστούν μέχρι και το δεύτερο μισό του 2017 σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και επικαλείται σήμερα το DigiTimes.

To νέο 9.7 και 12.9 ιντσών iPad δεν θα λανσαριστεί πριν το καλοκαίρι γιατί ακόμη βρίσκεται σε διαδικασία σχεδιασμού.

Το αναβαθμισμένο 9.7 ιντσών μοντέλο αναμένεται να μπει σε μαζική παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2017 ενώ η μαζική παραγωγή των άλλων δύο μάλλον θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Ο Ming-Chi Kuo μας έχει πει πως περιμένει από την πλευρά του 3 νέα μοντέλα – Ένα αναβαθμισμένο 9.7 ιντσών μοντέλο σε χαμηλότερη τιμή, ένα νέο μοντέλο με 10.5 ίντσες και λεπτότερα bezels και τέλος ένα αναβαθμισμένο 12.9 ιντσών μοντέλο (iPad Pro).

Τα 10.5 και 12.9 ιντσών μοντέλα αναμένεται να ενσωματώσουν τον 10 Fusion επεξεργαστή.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.