ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Νέα έκθεση επιβεβαιώνει τις φήμες για LG οθόνη στο iWatch και δύο μεγέθη

Νέα έκθεση επιβεβαιώνει τις φήμες για LG οθόνη στο iWatch και δύο μεγέθη

2014041502010151742002_59_20140415142709

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιοποίησε το Κορεατικό Naver, η LG παρουσιάζεται για ακόμη μια φορά ως ο μοναδικός πάροχος εύκαμπτων οθονών για το επερχόμενο iWatch της Apple.

H έκθεση επιβεβαιώνει και υποστηρίζει τις φήμες που είχαμε ακούσει τον Ιανουάριο και ήθελαν την LG να παρέχει 1.52 ιντσών πλαστικές OLED οθόνες στην Apple.

To Naver στην έκθεση του επίσης τονίζει πως η Apple θα λανσάρει 2 μεγέθη για το iWatch με αυτά να είναι στις 1.3 ίντσες και 1.5 ίντσες. Κάτις τέτοιο είχε επίσης ακουστεί πριν καιρό υποστηρίζοντας πως η Apple θα έχει δυο ξεχωριστά μοντέλα iWatch, ένα ανδρικό και ένα γυναικείο.

Τέλος η έκθεση τελειώνει αναφέροντας πω η Apple θα ρίξει στην αγορά 9 εκατομμύρια τέτοιες συσκευές αρχικά ενώ η διάθεση τους θα ξεκινήσει προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.