ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Νέα διαφημιστική επίθεση της Microsoft κατά του iPad

Νέα διαφημιστική επίθεση της Microsoft κατά του iPad

Screen Shot 2013-11-27 at 2.17.58 PM

Η Microsoft κατά το πρόσφατο παρελθόν έκανε διαθέσιμες διαφημίσεις κάνοντας επίθεση στο iPad συγκρίνοντας της multitasking ικανότητες του και κοροϊδεύοντας την Siri.

Χθες η Microsoft έκανε διαθέσιμες 3 νέες διαφημίσεις για να κάνει νέα επίθεση και να συγκρίνει το Surface 2 με το iPad Air.

H πρώτη διαφήμιση μας παρουσιάζει το Surface 2 και με την χρήση 2 εφαρμογών ο χρήστης μπορεί να κάνει μια σειρά λειτουργιών χωρίς να έχει άμεση επαφή με την συσκευή. Καθώς λοιπόν κάποιος μαγειρεύει μπορεί να κάνει swipe σελίδες στον αέρα αντί να ακουμπάει την οθόνη με τα δάχτυλα. Το εσωτερικό αστείο που είχα χρησιμοποιήσει για τα παιδάκια και το Samsung Galaxy S4 μας ήρθε πάλι στο μυαλό.

Η δεύτερη διαφήμιση δείχνει πως μπορεί η οικογένεια να χρησιμοποιήσει το Surface 2 αναδεικνύοντας την δυνατότητα πολλαπλών λογαριασμών.

H τρίτη εστιάζει στην συνδεσμολογία USB που επιτρέπει το Surface 2 μιας και η εταιρεία πιστεύει πως το να κουβαλάς καλώδια μαζί σου είναι προτιμότερο από το να έχεις ένα iPad Air.

Η Microsoft λοιπόν συνεχίζει μια πολιτική που στην περίπτωση του πρώτου Surface απέτυχε παταγωδώς μιας και το τότε iPad Killer τους αυτοκτόνησε στην αγορά.

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα αλλά είναι και το ρητό που λέει “όσο ζεις ελπίζεις”

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.