ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέα πατέντα της Apple παρουσιάζει ένα από τα πιο απίθανα concepts που είδαμε για το iPhone

Νέα πατέντα της Apple παρουσιάζει ένα από τα πιο απίθανα concepts που είδαμε για το iPhone

Screen+Shot+2014-06-19+at+12.41.13+PM

Πίσω το 2012 το ειδησεογραφικό επιτελείο του Fox είχε παρουσιάσει μια ιστορία για το τότε επερχόμενο iPhone 5 δημιουργώντας μεγάλη εντύπωση όχι για την ίδια την είδηση όσο για το γεγονός πως αυτή ήταν βασισμένη σε ένα concept βίντεο που προσέδιδε στο iPhone 5 χαρακτηριστικά όπως ολογράμματα και projection πληκτρολόγιο κλπ. Η ιστορία ξεχάστηκε και πέρασε ως μια μεγάλη γκάφα και ελάχιστοι ασχολήθηκαν ξανά με το θέμα.

Η Apple όμως αυτή την φορά το επαναφέρει στην πραγματικότητα με μια νέα πατέντα που πρόσφατα κατέθεσε με τον τίτλο”iPhone Frequency Sensor/Magnifier Application”. Το δίπλωμα αυτό ευρεσιτεχνίας περιγράφει ένα σύστημα που θα επιτρέπει στο iPhone όταν αυτό είναι τοποθετημένο πάνω σε ένα επίπεδο να χρησιμοποιεί διάφορα ακουστικά σήματα και δονήσεις για να μετατρέπει το επίπεδο σε μια χρηστική επιφάνεια. Η επιφάνεια μάλιστα που δημιουργείται μπορεί να χωριστεί και σε τομείς οι οποίοι όταν κάποιος τους αγγίξει μπορεί να έχει διαφορετικά αποτελέσματα.

asefaew

Η πατέντα αναφέρει χαρακτηριστικά την πιθανότητα της χρήσης αυτής της τεχνολογία για ένα πρωτότυπο πληκτρολόγιο, χειριστήριο παιχνιδιού ή τρόπου πλοήγησης για το iPhone. Αναφέρουν ακόμη την δυνατότητα του χρήστη να εκτυπώνει ένα πληκτρολόγιο για να το χρησιμοποιήσει με το iPhone του ή το ίδιο το iPhone να κάνει project ένα πληκτρολόγιο με την μορφή ολογράμματος!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.