ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Νέα συνάντηση του Tim Cook με την Τουρκική κυβέρνηση και εγκαίνια του Apple Store

Νέα συνάντηση του Tim Cook με την Τουρκική κυβέρνηση και εγκαίνια του Apple Store

turkey_apple_52013

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο τουρκικό web site είχε υποστηρίξει πως ο Tim Cook θα ταξίδευε στην γείτονα χώρα για να συναντήσει τον πρόεδρο Abdullah Gül για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μια συμφωνίας εκατομμυρίων για την ενσωμάτωση του iPad στα σχολεία. Η αξία της συμφωνίας θα άγγιζε τα $4 δις για μια παραγγελία 15 εκατομμυρίων iPads για τα επόμενα 3 χρόνια.

Το πρόγραμμα απέκτησε την κωδική ονομασία FATIH και θα εφαρμοζόταν σε 40.000 τουρκικά σχόλια δίνοντας μια τεράστια ώθηση στο πρόγραμμα της Apple για την εκπαίδευση.

Σήμερα και επίσημα η Κυβέρνηση της χώρας επιβεβαίωσε την ύπαρξη συμφωνίας καθώς και την επίσκεψη του ίδιου του Tim Cook που θα λάβει χώρα αργότερα μέσα στην μέρα.

Bflc2CiIAAAKwit.jpg-large

Μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα πριν την συνάντηση ο Tim Cook θα παραβρεθεί και στα εγκαίνια του πρώτου τουρκικού Apple Store.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.