ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέα renders ενός iPhone 6 4.7 ιντσών διέρρευσαν σήμερα

Νέα renders ενός iPhone 6 4.7 ιντσών διέρρευσαν σήμερα

img201405101252212

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να διαρρέουν υποτιθέμενα renders  του επερχόμενου iPhone 6 της Apple με την μόνη διαφορά πως τώρα έχουμε μια τρισδιάστατη απεικόνιση αυτών.

Οι εικόνες υποστηρίζουν να απεικονίζουν τον σχεδιασμό του iPhone 6 της Apple προερχόμενες από την παραγωγική αλυσίδα της Apple. Όπως μπορείτε να δείτε μοιάζουν πάρα πολύ στα φυσικά mock ups που σας έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενα άρθρα μας.

img201405101252210

Όπως πάντα είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί σε τέτοιες διαρροές μιας και πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να δημιουργήσει τέτοια renders και να υποστηρίξει πως είναι αυθεντικά.

img201405101252224

Οι εικόνες πάρθηκαν από το Wei Feng network (via G4Games) από πηγή που είναι θεωρητικά στο εσωτερικό της παραγωγικής αλυσίδας της Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.