ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Νέες εξελίξεις στις παραγγελίες του Apple Watch

Νέες εξελίξεις στις παραγγελίες του Apple Watch

H Apple ξεκίνησε να δεσμεύει τα λεφτά από τις κάρτες εκείνων που έκανα ήδη τις προπαραγγελίες τους για το Apple Watch ενώ η κατάσταση παραγγελίας σε πολλούς έχει αλλάξει από την ένδειξη “processing” στην ένδειξη “preparing for shipment”.

Αρκετοί χρήστες του Twitter έχουν αναφέρει πως η χρέωση στις κάρτες αγοράς τους έχει αρχίσει να γίνεται για την παραγγελία του Apple Watch που έκαναν από τις 10 Απριλίου, ενώ μετά από την χρέωση της κάρτας παρατήρησαν και αλλαγές στην κατάσταση παραγγελίας τους όπου έχει πλέον την ένδειξη “preparing for shipment”.

apple-watch=preparing-shipment

 

Την είδηση αυτή ακολουθεί και η φήμη πως σήμερα άρχισαν οι παραδόσεις των πρώτων Apple Watch στα πρώτα σημεία διανομής, προκειμένου να αρχίσει να γίνεται η προετοιμασία για τις παραδόσεις από τις 24 του μηνός. Η συγκεκριμένη φήμη ωστόσο μπορεί να ισχύει καθώς όπως έχει ήδη αναφέρει η Apple, η πρώτη ημέρα παραδόσεων του Apple Watch είναι στις 24 Απριλίου, μόλις σε 3 ημέρες από σήμερα. Ωστόσο, πολλές από τις παραγγελίες θα παραδοθούν ακόμα και τον Ιούνιο, λόγω της μεγάλης ζήτησης που είχε η συγκεκριμένη συσκευή. Κάποιοι τυχεροί βέβαια, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν τόσο πολύ για να φορέσουν την νέα συσκευή στον καρπό τους, καθώς η παράδοση θα γίνει μόλις σε 3 ημέρες.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.