ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν παρουσιάζοντας ένα 5.5-ιντσών iPhone 6

Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν παρουσιάζοντας ένα 5.5-ιντσών iPhone 6

iphone-6-5

Πριν μια εβδομάδα ο Ταϊβανέζος ηθοποιός και οδηγός αυτοκινήτων ταχυτήτων Jimmy Lin παρουσίασε τις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν ένα 4.7 ιντσών iPhone 6. O εν λόγω ηθοποιός έχει κατά καιρούς κρατήσει στα χέρια του και άλλες συσκευές της Apple πριν αυτές κυκλοφορήσουν επίσημα αλλά ακόμη και σήμερα οι πηγές του και για ευνόητους λόγους παραμένουν άγνωστες.

5fe0e4fbjw1eha19djnfjj20qo0zkjwn

Σήμερα λοιπόν από τον λογαριασμό του στο Weibo μας παρουσιάζει και το 5.5 ιντσών iPhone 6. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για dummy συσκευή. Μια πρόσφατη αναφορά επιβεβαίωσε πως οι παραπάνω φωτογραφίες του 4.7 ιντσών iPhone 6 ήταν όντως μια beta συσκευή που είχε αποσταλεί για λόγους τεστ.

iphone-6-5.5-jimmy

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.