ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέες φωτογραφίες ενός ασημί-λευκού iPhone 6 mock up διέρρευσαν

Νέες φωτογραφίες ενός ασημί-λευκού iPhone 6 mock up διέρρευσαν

silver-iphone-6-mockup-1

Συνεχίζουμε να σας παρουσιάζουμε και σήμερα υποτιθέμενες διαρροές για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple με μια σειρά νέων φωτογραφιών που υποστηρίζουν πως δείχνουν ένα iPhone 6 σε ασημί λευκό χρωματισμό.

Με βάση τις φωτογραφίες μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε πως το εν λόγω mock up μοιάζει πάρα πολύ με το μαύρο που είχε διαρρεύσει πριν λίγες μέρες.

silver-iphone-6-mockup-3

Αν και οι εικόνες δεν προσφέρουν πολλά ως προς το να ανακαλύψουμε νέα χαρακτηριστικά σίγουρα μας βοηθάνε να αντιληφθούμε πως θα μοιάζει μάλλον το επερχόμενο iPhone 6 της Apple. Ότι έχουμε δει ως τώρα είναι βασισμένα στα διαγράμματα που διέρρευσαν πριν μερικές εβδομάδες.

silver-iphone-6-mockup-4

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έγινε διαθέσιμες χθες από το Κινεζικό site Baidu και αναδημοσιεύτηκαν από το  9to5Mac.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.