ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Νέες φωτογραφίες ενός iPad Air 2 διέρρευσαν με Touch ID αλλά και έλλειψη του κουμπιού κλειδώματος

Νέες φωτογραφίες ενός iPad Air 2 διέρρευσαν με Touch ID αλλά και έλλειψη του κουμπιού κλειδώματος

ipad-5-covers

Μπορεί αυτό να είναι το επόμενης γενιάς iPad Air; Νέες φωτογραφίες σήμερα κάνουν τον γύρω του διαδικτύου προερχόμενες από το κινεζικό σίτε  ASCII Plus και θεωρητικά μας παρουσιάζουν ένα iPad Air 2.

20140703Air2ACCN_004_cs1e1_1000x

Οι φωτογραφίες μας δείχνουν μια συσκευή που είναι κατά 1mm λεπτότερη από το τωρινό iPad Air ενώ βλέπουμε και την προσθήκη του Touch ID, μιας τεχνολογίας που μετά το iPhone 5S όλες οι φήμες συνηγορούν πως θα τη δούμε σε όλες τις νέες iOS συσκευές της Apple.

20140703Air2ACCN_008_cs1e1_800x

Μιας και οι φωτογραφίες συγκρίνουν αυτή την συσκευή με ένα τωρινό iPad Air μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει όπως και εσείς μπορείτε να δείτε η έλλειψη του κουμπιού κλειδώματος – lock switch. Σίγουρα η αφαίρεση του αν επαληθευτεί θα αποτελέσει έκπληξη αλλά ας μην ξεχνάμε πως η Apple προσπαθεί πλέον η συσκευές της να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερα φυσικά κουμπιά. Έτσι ένα iPad Air 2 χωρίς το lock switch έχει μια λογική ειδικά μιας και αυτό το φυσικό κουμπί θα μπορούσε κάλλιστα να αντικατασταθεί με μια παράμετρο εσωτερικά του λογισμικού που ο χρήστης θα είχε πρόσβαση από το Κέντρο Γνωστοποιήσεων.

20140703Air2ACCN_007_cs1e1_1000x

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.