ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέες φωτογραφίες της υποτιθέμενης πλάτης του iPhone 6 διέρρευσαν

Νέες φωτογραφίες της υποτιθέμενης πλάτης του iPhone 6 διέρρευσαν

iphone-6-back-1024x728

Ένα νέο σετ φωτογραφιών έκαναν την εμφάνιση τους δείχνοντας το σασί ενός υποτιθέμενου iPhone 6. Έχουμε δει και κατά το παρελθόν 1 2 παρόμοια εξαρτήματα αλλά οι συγκεκριμένες είναι μακράν οι καλύτερες και αν επαληθευτούν δείχνουν αρκετά καλά πως θα μοιάζει η επερχόμενη συσκευή της Apple.

Σε σχέση με το σχεδιασμό το σασί εμφανίζεται να μοιάζει με ότι ακριβώς είχε διαρρεύσει τον Μάιο. Παρατηρήστε την θέση της κεραίας που σπάει προς τα κάτω καθώς και το κόψιμο για την iSight κάμερα, αλλά και το στρογγυλό φλας καθώς και το logo της Apple.

Οι εικόνες έρχονται από το  Nowhereelse.fr,  το οποίο τονίζει πως μάλλον αυτό το σασί είναι πραγματικό. Σημειώνει πάνω σε αυτό πως η ποιότητα του μετάλλου είναι υψηλών προδιαγραφών όπως μας έχει συνηθίσει η Apple.

iphone-6-side-1024x676

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το logo μιας και δείχνει πως η Apple ίσως για πρώτη φορά το φωτίσει ως δείγμα κάποιων ειδοποιήσεων αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο μιας και κάτι ανάλογο είχαμε δει και στα σασί του iPad και τελικά ο λόγος μιας τέτοιας εμφάνισης ήταν η γείωση της κεραίας και όχι κάποιο φωτεινή ένδειξη.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.