ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Νέες beta από την Apple για iOS, tvOS, macOS και watchOS

Νέες beta από την Apple για iOS, tvOS, macOS και watchOS

ios-10.3.2-beta-800x500

Οι προγραμματιστές της Apple έλαβαν ένα μεγάλο “πακέτο” νέων beta κυκλοφοριών σήμερα για τις πλατφόρμες της εταιρείας.

Η τρίτη έκδοση λοιπόν αυτών των beta για τα builds του iOS 10.3.2, macOS 10.12.5, tvOS 10.2.1 και watchOS 3.2.2 είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη από το Apple Developer Center ενώ οι δύο πρώτες σύντομα θα γίνουν διαθέσιμες και μέσω του public beta προγράμματος κατά πάσα πιθανότητα μέχρι και αύριο.

Οι νέες αυτές beta εστιάζουν όπως σας είχαμε πει και παλαιότερες σε μικρές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις του λογισμικού κάτι που φαίνεται και από τα συνοδευτικά τους κείμενα και σήμερα.

Η Apple δεν αναμένεται να φέρει κάποιο νέο μεγάλο χαρακτηριστικό σε καμία από τις πλατφόρμες της μέχρι και την έλευση του WWDC συνεδρίου της τον Ιούνιο.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.