ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Νέοι iMacs με γρηγορότερους επεξεργαστές και βελτιωμένες οθόνες έρχονται σύντομα;

Νέοι iMacs με γρηγορότερους επεξεργαστές και βελτιωμένες οθόνες έρχονται σύντομα;

Mac-27-Retina-Yosemite-780x614

Μπορεί να μην έχουμε έναν 8K iMac για τον οποίο υπήρχαν έντονες φήμες στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά η Apple θα φρεσκάρει την γραμμή του iMac αυτό το τρίμηνο με γρηγορότερους επεξεργαστές και βελτιωμένες οθόνες σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities Ming-Chi Kuo.

Σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή οι βελτιώσεις στις οθόνες θα έχουν να κάνουν με τον κορεσμό των χρωμάτων χάρη σε ένα νέο LED υλικό που θα χρησιμοποιηθεί και που έχει την ονομασία “KSF.”

Στον τομέα των επεξεργαστών αναμένουμε να δούμε του νέους επεξεργαστές της Intel με την κωδική ονομασία Skylake για τους οποίους έχουμε ακούσει πολλά αλλά έχουμε δει πολύ λίγα μέχρι στιγμής.

Ο Kuo στην τελευταία του αυτή αναφορά δεν κάνει λόγο για το αν η Apple τελικά παρουσιάσει φέτος έναν 21.5 ιντσών Retina iMac.

To μόνο σίγουρο είναι πως οι Mac συνεχίζουν την εντυπωσιακή ανοδική πορεία τους την στιγμή που οι πωλήσεις των PC μειώνονται παγκοσμίως.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.