ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέο βίντεο δείχνει το εμπρόσθιο πάνελ του iPhone 6 [Video]

Νέο βίντεο δείχνει το εμπρόσθιο πάνελ του iPhone 6 [Video]

Screen Shot 2014-07-03 at 2.09.44 PM

Στην αρχή της εβδομάδας είχαμε μια σειρά φωτογραφιών που μας παρουσιάζαν, θεωρητικά μιλώντας πάντα, το εμπρόσθιο πάνελ του επερχόμενου iPhone 6 της Apple. Σήμερα ένα νέο βίντεο από το Κινεζικό site  iFanr  μας παρουσιάζει μια πιο λεπτομερή σύγκριση αυτού με το τωρινό iPhone 5S.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω συγκριτικό βίντεο το πάνελ εμφανίζεται να έχει λεπτότερα bezels και στρογγυλεμένες άκρες όπως άλλωστε φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό. Η τρύπα για την εμπρόσθια κάμερα για ακόμη μια φορά παρουσιάζεται να είναι στα αριστερά της συσκευής σε αντίθεση με το τωρινό iPhone 5S. Επίσης παρατηρούμε πως αν και το πλαίσιο είναι σαφώς μεγαλύτερο η χρήση με το ένα χέρι δεν έχει γίνει απαγορευτική.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.