ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέο βίντεο δείχνει lightning connector με αναστρέψιμο usb στην πράξη

Νέο βίντεο δείχνει lightning connector με αναστρέψιμο usb στην πράξη

reversible-usb

Την τελευταία Παρασκευή, διάφορες φωτογραφίες και φήμες έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, μιλώντας για το νέο καλώδιο USB με αναστρέψιμο βύσμα. Σήμερα, ο γνωστός για διαρροές σε ότι έχει να κάνει με το iOS Sonny Dickson, μοίρασε βίντεο δείχνοντας στην πράξη ένα λειτουργικό lightning usb καλώδιο με αναστρέψιμο βύσμα που δουλεύει και από τις 2 πλευρές.

Απολαύστε το:

Λογικά η Apple, θα μπορούσε να εμφανίσει το νέο καλώδιο με την παρουσίαση των νέων iOS συσκευών αυτό το φθινόπωρο ξεκινώντας μάλιστα από το iPhone 6. Αν και για την ώρα δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για έξτρα χαρακτηριστικά, παλαιότερες φήμες έκαναν λόγο και για υποστήριξη hi-def audio με την έλευση του νέου lightning καλωδίου.

Πριν από έναν μήνα περίπου, είδε το φως της δημοσιότητας έγγραφο που αναφερόταν σε πατέντα της Apple, για αναστρέψιμο βύσμα USB. Όμως μένει ακόμα να δούμε την πορεία του κι αν θα προκύψουν επιπλοκές στην χρησιμοποίησή του από την Apple, γιατί ήδη η UltraTek έχει πατεντάρει, κατασκευάσει και πωλεί μέσω μεγάλων retailers αναστρέψιμα usb καλώδια.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.