ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέο φυσικό mock up ενός iPhone 6 διέρρευσε σήμερα στην Space Gray έκδοση

Νέο φυσικό mock up ενός iPhone 6 διέρρευσε σήμερα στην Space Gray έκδοση

iPhone-6-mockup-Space-Gray-003

Σε προηγούμενο άρθρο μας σας παρουσιάσαμε μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν το νέο iPad Air της Apple που αναμένουμε να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και που θα έρθει ενσωματωμένο όπως όλα δείχνουν με το Touch ID.

Νέες φωτογραφίες που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου είχαμε και για το iPhone 6 μιας και ένα νέο mock up έκανε την εμφάνιση του στην έκδοση Space Gray. Έγκυρες πηγές σε Ιαπωνία και Κορέα δώσανε στην δημοσιότητα αυτές τις φωτογραφίες, ASCII.jp και Seeko [via GforGames]. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν ένα 4.7 ιντσών μοντέλο ενός iPhone 6 με ένα από τα μεγάλα του χαρακτηριστικά πέρα από το μέγεθος της οθόνης να είναι και το πολύ λεπτό προφίλ του.

Screen Shot 2014-06-18 at 1.40.03 AM

Αυτό που συνεχίζει να προβληματίζει όλους είναι το στρογγυλό οπίσθιο φλας που είναι παρών σε όλα τα mock ups που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

iPhone-6-mockup-Space-Gray-004

Στην τελευταία φωτογραφία που είναι ίσως η καλύτερη από όλες μπορείτε να δείτε το iPhone 6 δίπλα στο iPhone 5S και στο HTC One.

iPhone-6-mockup-Space-Gray-005

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.