ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Νέο Apple TV εμφανίζεται σε αναφορές του iOS 7

Νέο Apple TV εμφανίζεται σε αναφορές του iOS 7

atv

Σας είχαμε ήδη αναφέρει πως η Apple εργάζεται πάνω σε ένα ανανεωμένο Apple TV ως αντικαταστάτη του Apple TV 3 ειδικά μιας και απέχουμε μάλλον αρκετά ακόμη από μια Apple τηλεόραση. Επίσης αναφορές μέχρι στιγμής δείχνουν πως το νέο μικρό μαύρο κουτάκι θα κάνει την εμφάνιση του κατά το πρώτο μισό του 2014.

Αναμένουμε να δούμε σίγουρα εσωτερικά αλλαγές και αναβαθμίσεις αλλά υπάρχουν ενδείξεις πως ίσως έχουμε και νέο περιεχόμενο ακόμη και ένα δικό του App Store.

Το 9to5Mac σήμερα μας παρουσιάζει πως μια νέας γενιάς Apple TV παρουσιάζεται στα iOS 7 software builds όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα.

appletv4

Η αναφορά βρέθηκε μέσα στο Apple TV framework στο κομμάτι διαχείρισης του λογισμικού με το την χρήση του AirPlay. Όπως μπορούμε να δούμε έχουμε την ύπαρξη μιας “AppleTV4,1.” Το τωρινό Apple TV είναι “AppleTV3,2″ ενώ το “3,1″ είναι το 1080P μοντέλο που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2012 ενώ τέλος το 2,1 είναι το γνωστό σε όλους μας Apple TV 2 September.

Η συγκεκριμένα αναφορά υπάρχει σε όλα τα builds του iOS 7 κάτι το οποίο σημαίνει πως η Apple θα το λανσάρει ενώ η αρίθμηση του υποδεικνύει πως πρόκειται για συνέχεια της κλασικής γραμμής του Apple TV. H μετάβαση από την 3.2 έκδοση στην 4.1 επίσης δείχνει πως θα έχουμε αρκετές εσωτερικές αλλαγές.

Tέλος υπάρχουν στενές αναφορές της έκδοσης αυτής του λογισμικού με το iOS 7 νέο Game Controller framework. Αν και δεν γνωρίζουμε αν αυτές είναι κατάλοιπα από τις εκδόσεις του λογισμικού για iPhone και iPad ίσως σημαίνουν πως η Apple θα επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν το Apple TV να συνδέεται με Game Controllers.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.