ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Νέο iOS 8 concept δείχνει πως θα μοιάζει η Healthbook εφαρμογή και τα άλλα νέα χαρακτηριστικά [Video]

Νέο iOS 8 concept δείχνει πως θα μοιάζει η Healthbook εφαρμογή και τα άλλα νέα χαρακτηριστικά [Video]

ios-8-concept

Το  τεχνολογικό site Tech Radar σήμερα μας παρουσιάζει ένα νέο  iOS 8 concept video προσπαθώντας να μας δείξει πως μπορεί να μοιάζει το επερχόμενο λογισμικό της Apple. Είναι αλήθεια ότι γνωρίζουμε ή τουλάχιστον πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε αρκετά για αυτό χάρη σε μια σειρά αναφορών που έχουν διαρρεύσει ήδη.

Το παρακάτω βίντεο καλύπτει σχεδόν ότι έχουμε διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Μας παρουσιάζει τις αλλαγές στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων, την Healthbook εφαρμογή σε συνεργασία με το iWatch. Επίσης δείχνει πως η Siri θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία του Shazam καθώς και πως το CarPlay θα μπορεί να ενισχύσει την ασφάλεια του οδηγού.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.